• Voor de verandering eens een wedstrijd rond lunchtijd en dat was te merken ook aan de jongens. Ze waren lekker druk en ongeconcentreerd voor de wedstrijd, maar toen de wedstrijd begon waren ze toch meteen scherp. De tegenstander had slechts 6 spelers en dus speelden we 6x6 met 2 wissels aan onze kant.

    Het team maakte goed gebruik van de ruimte en al snel kwamen er kansen. Terrence opende de score (1-0) nadat Jayven al eens op doel had geschoten. Kort daarna kreeg Terrence nog een grote kans, maar het was Given die de 2-0 binnenschoot. Nick kreeg een lastige hoge bal te verwerken die hij heel netjes net voor de doellijn wist te stoppen. Het team speelde goed samen, al was het van tijd tot tijd ook een beetje de bal naar voren rossen en hopen dat er iemand staat. Terrence was op dreef aan de linkerflank en schoot ook de 3-0 binnen, vervolgens kwam er van zijn linkervoet een mooie voorzet die maar net werd gemist door Jayven. We gingen de rust in met een stand van 3-1 door een glippertje van Nick op een terugspeelbal van Elijah. Kan gebeuren, het team baalde even maar pakte daarna goed door.

    De tweede helft begon met grote kansen voor Given en Reyshaino. Na een uitrap van hun keeper pikte Reyshaino de bal rond de middenlijn op en hij bedacht zich geen moment, met een snoeiharde uithaal scoorde hij de 4-1. Elijah had bijna de volgende goal gemaakt, maar via de onderkant lat, binnenkant paal en een stuit op de doellijn ging zijn poging er net niet in. Wederom een goede voorzet van Terrence z'n linkervoet zette Jace bijna vrij voor het doel, hij kon nog net bij de bal maar zijn schot zwaaide af. Nick, inmiddels veldspeler, wist de keeper te verrassen met een schot vanaf eigen helft waarbij Sezer als stoorzender bij de keeper liep (5-1). Dat smaakte naar meer en Nick had zijn zinnen gezet op nog een doelpunt, vanuit de zijbal werd hij ingespeeld en met een hard afstandsschot wist hij de keeper te passeren (6-1). Even later wist de keeper een hard schot van Terrence wel knap weg te werken. Ook Given kreeg nog een grote kans voor het doel, na een mooie combinatie vanuit het middenveld richting het doel. Helaas raakte hij de bal net niet lekker. Even later was het Given die de voorzet gaf en Elijah vrij voor het doel zette. Die ging er nog niet in, maar even later maakte Elijah dan toch zijn goal na een verre uittrap en een mooie dribbel (7-1).

    De eindstand was Spijkenisse 7 - 1  Smitshoek