• Voetbalvereniging Spijkenisse is zeer verheugd te kunnen melden dat zij met Sandra Kurdija en Davor Cukman, de twee zeer gedreven eigenaren/directeuren van Montaza Personeelsdiensten onze sponsorovereenkomst tot en met 2026 hebben verlengd.

  Wij zijn hier erg blij mee en zullen er alles aan doen onze uitstekende relatie te behouden en te verstevigen.

  Montaza, in 2011 opgericht en gevestigd in Spijkenisse, houdt zich met name bezig met het vinden en plaatsen van technisch geschoold personeel bij de chemische, metaal en offshore industrie zoals lassers, slijpers, ijzerwerkers en fitters. Montaza heeft een selecte groep van goed opgeleide mensen in dienst. Hierdoor kunnen zij de opdrachtgevers, die net als Montaza 24/7 operationeel zijn altijd en direct- soms binnen een uur- de juiste man met de juiste kennis en kunde voor de gevraagde klus leveren.

  Montaza heeft als doel om alle opdrachtgevers te ontstressen en te ontzorgen. Zij zorgen ervoor dat de opdrachtgever de juiste man op het juist gevraagde moment voor de klus geleverd krijgt.

  Voor een uur? Voor een maand? Of langer? Montaza zorgt hiervoor tegen voor beide partijen gunstige voorwaarden.

  “Door onze benadering en begeleiding en wederzijds opgebouwd vertrouwen, willen veel mensen ook via ons werken en ervaren op positieve manier wie Montaza is en wat Montaza voor alle partijen kan betekenen en bieden.”

  Wij danken Sandra en Davor voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een fijne samenwerking de komende jaren.

  Bent u nu of in de nabije toekomst op zoek naar professioneel opgeleid technisch personeel in metaal, chemische of offshore industrie, neem dan contact op met Sandra of Davor.

  Montaza Personeelsdiensten B.V.

  Pascalweg 7
  3208 KL Spijkenisse
  Tel. 088-7840000

  Contact: Davor Cukman – davor@montaza.eu
  Tel. 06-53274127

  Contact: Sandra Kurdija - sandra@montaza.eu
  Tel. 06-51321900