• Het is weer zaterdag en dus weer tijd voor de beruchte en befaamde "Bende van Ellende". Oftewel Spijkenisse
  JO15-3.

  Er stond een hele reis op het programma: Door de afsluiting van de Beneluxtunnel moest er flink omgereden worden naar MVV'27 in Maasland. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden tegen een bekende tegenstander. In de eerste competitieronde speelde Spijkenisse JO15-3 ook al bij MVV'27 en toen ging het kansloos het veld af met een 4-0 nederlaag. Dus de boys en girls wisten dat ze het moeilijk zouden krijgen.

  In de kleedkamer werden alle koppies dezelfde kant op gezet. Er zou alleen gewonnen kunnen worden als iedereen er voor de volle 110% tegenaan zou gaan!

  Tijdens de warming-up was het net alsof we Spijkenisse 1 waren: een muziekje erbij en het Maaslandse hoofdveld lag er mooi bij.

  Spijkenisse klapte er meteen op vanaf de eerste minuut. MVV'27 werd overdonderd en wist zich niet onder de groen-witte druk uit te spelen. Spijkenisse kreeg een paar mooie kansen die helaas niet verzilverd werden. Helaas viel na deze fase één van de smaakmakers op het middenveld uit. In de laatste 10 minuten van de eerste helft moest Spijkenisse weer even op gang komen en werd de tegenstander sterker en sterker. In de slotfase van de eerste helft kreeg MVV'27 nog een enorme kans die via de vingertoppen van doelvrouw Quinty Jansen naast het doel vloog.

  In de tweede helft begon MVV'27 furieus en was het Spijkenisse wat werd overdonderd. Opnieuw was het Quinty Jansen die haar ploeg op de been hield en iedereen motiveerde zich extra in te zetten.

  Na een minuut of 15 was de Maasdamse storm gaan liggen en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Een oude voetbalwet werd weer eens werkelijkheid: “Als er aan de ene kant niet wordt gescoord, valt hij vaak aan de andere kant”

  En ja hoor! 0-1!  "De Bende van Ellende" pakte na een mooie snelle ingooi de leiding en was niet van plan om die nog uit handen te geven . Er werd voor elke bal geknokt en gestreden en Spijkenisse speelde het rustig en professioneel uit.

  Een hele mooie 0-1 overwinning op een hele sterke tegenstander!

  De begeleiding is super trots op deze boys en 2 girls. Ze flikken het toch maar! Spijkenisse JO15-3 draait steeds makkelijker mee in de top van de 1e klasse.

  "Bende van Ellende" stijgt naar 2e plaats!