• Vanaf februari 2024 laat het bestuur leden en andere geïnteresseerden middels een periodieke column weten "wat er speelt".

  Jeugdkamp
  Wat is het toch fantastisch om al die spelertjes bezig te zien tijdens het jeugdkamp. Een bedrijvigheid van jewelste, geleid door zo'n 50 vrijwilligers. Zonder ongelukken en vooral met heel veel plezier is het jeugdkamp opnieuw een groot succes geworden.

  Traditioneel is de vrijdagavond een lange avond. De laatste spelers slapen rond 3 uur 's nachts en de eersten worden om 6 uur alweer wakker... terwijl de zaterdagavond al een stuk rustiger verloopt door vermoeidheid van spelertjes en leiding, waarbij het toezicht strak georganiseerd is gedurende beide nachten. Voetballen, de zeepbaan, speelkussen en maaltijden goed verzorgd maken het voetbalkamp compleet.

  Hulde aan de organisatie!

  Drukke periode
  Zo aan het begin van de vakantieperiode staat het organiseren van het volgende seizoen in alle aspecten centraal. Samenstelling van de trainers/begeleiders gilde, de teams en het benodigde materiaal en het onderhoud van het sportpark krijgen vorm. Voor diegenen die hierin een rol spelen, niet in de laatste plaats de werkploeg,is het een drukke tijd. We vertrouwen erop dat alles weer op z'n plek valt als we straks weer zullen starten.

  Eerste elftal
  Natuurlijk was het teleurstellend dat ons vlaggenschip de mogelijkheid tot promotie naar de Vierde Divisie niet kon verzilveren, maar overall was het een goed seizoen, met een derde plek als resultaat. Komend seizoen beginnen we weer met volle moed aan de klus en we wensen de staf en spelers, nieuwe en "oude", heel veel succes. We gebruiken deze column ook graag om de Technische Commissie en Technische Jeugd Commissie te bedanken voor hun inspanningen en drive om weer iets goeds neer te zetten.

  Het komende seizoen zal in het teken staan van verdere structurering van de organisatie en het verder ontwikkelen van onze visie voor de toekomst van de club. Hierop komen we in een latere column terug.

  Samen
  We hopen verder te kunnen professionaliseren en een veilige en plezierige omgeving te behouden voor elke speler, waarbij door een ieder onze normen en waarden worden gerespecteerd. We weten dat hiervoor de motivatie van alle betrokkenen nodig is en we rekenen dus op ieders medewerking !

  Financieel
  Ook het beheersen van onze kosten en het verhogen van de inkomsten is hard nodig om financieel gezond te blijven. We zullen ons hier in samenwerking met budgethouders en sponsorgroep over buigen.

  Fijne vakantie!
  Wij wensen een ieder die betrokken is bij onze mooie club, als speler, staf, ondersteunend vrijwilliger en de ouders van onze jeugdspelers een plezierige vakantie toe en we hopen jullie bij de start van het nieuwe seizoen weer in goede gezondheid te mogen begroeten.

   

  Arno de Man
  Namens het bestuur

  Wijzigingen in het Bestuur