• Vanaf februari 2024 laat het bestuur leden en andere geïnteresseerden middels een periodieke column weten "wat er speelt".

  En toen leek het er ineens op dat de zomer er aan kwam, maar nee. De regen blijft maar vallen. Jammer voor al die spelers, vrijwilligers, ouders, scheidsrechters en begeleiding, want als de zon schijnt lijkt alles vrolijker. Maar laten we optimistisch blijven!

  Academy
  De onderbouw van onze Academy is gereed met het samenstellen van de begeleiding voor volgend seizoen, de bovenbouw en breedtesport zijn nog hard onderweg om alle voorbereidingen te treffen, maar het ziet er al goed uit.

  Dank aan alle medewerkers en vrijwilligers die zich hiervoor inzetten!

  Flexpool
  Op de site en op de socials hebben jullie vast kunnen zien dat we een Flexpool hebben opgestart, waarin mensen voor korte of langere tijd hun kennis, ervaring en tijd kunnen aangeven. Hiermee committeer je je dus niet voor jaren, maar bv. voor projecten met vaak een kop en staart.

  Dit vergroot de betrokkenheid met de club en houdt tegelijk jullie tijdsbesteding beperkt. Meld je aan via flexpool@vvspijkenisse.nl!

  Eerste elftal
  Het eerste elftal staat nu op een mooie tweede plek op de ranglijst in een competitie met ups en downs. Het gaat er nu op aankomen! Nog enkele wedstrijden te gaan en dan weten we waar we staan. Veel succes Peter Wubben, staf en spelers, de beuk erin!

  Sponsorcommissie
  De sponsorgroep neemt meer en meer het initiatief om activiteiten te organiseren voor en met de sponsors (bijvoorbeeld het padeltoernooi voorafgaand aan de wedstrijd tegen XerxesDZB (later meer daarover).

  Het blijft echter uiterst noodzakelijk om de sponsoring te behouden en vooral uit te breiden. Denk daarom eens na of jullie je netwerk open kunnen stellen, zodat nieuwe mogelijkheden ontstaan. Elke tip is hierin waardevol!

  Voetbal is voor iedereen, ook als er even geen geld is
  Elk kind heeft recht op sporten. Daar staat Voetbalvereniging Spijkenisse voor, samen met ING. Of je nu in de breedtesport speelt of bij de Academy: het maakt werkelijk niks uit.

  Wel leuk om te vermelden is dat spelers uit de breedtesport nu ook doorschuiven naar de Academy, via de Talentendag in maart, en vervolgens meetrainen met een Academyteam. Elk kind heeft de mogelijkheid om te spelen in een team wat beantwoordt aan zijn of haar kwaliteiten. Plezier in sport staat voorop. Leg die iPad maar opzij, sluit die computer maar eens af en blijf vooral sporten! Dank aan ons Hoofd Jeugd Opleiding, coördinatoren en de trainers die dit mogelijk maken.

  Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken
  Wij zijn voor wat het bestuur betreft naarstig op zoek naar een bestuurslid Voetbaltechnische Zaken, de link tussen Technisch Hart en bestuur. Mocht één van jullie hiervoor belangstelling hebben, neem dan contact op met ondergetekende.

  Nog veel plezier de komende laatste weken van dit seizoen!

  Arno de Man
  Voorzitter

  Wijzigingen in het Bestuur