• Op woensdag 22 februari 2023 organiseerde Voetbalvereniging Spijkenisse een onderling toernooi voor de onderbouw van de breedtesport-teams. Levi Kampfer, trainer van de O11, doet momenteel een opleiding Sport en Bewegen op het Zadkine. Hij kreeg voor deze opleiding een mooie opdracht mee: Organiseer een evenement op je stageplek.

  In overleg met de Jeugdcommissie is daarom een toernooi georganiseerd met twee doelen: Plezier maken was het belangrijkste. Daarnaast is er gekeken naar talenten die in aanmerking zouden kunnen komen voor de Spijkenisse Academy.

  Na de opening gingen de teams aan de slag met de CLUKS-warming up van Dennis Zijlmans. Daarna barstte het spektakel los.
  We hebben veel leuke en goede dingen gezien. Mooie passes, prachtige goals maar bovenal dat iedereen er plezier in had. De doelstelling is dus bereikt!

  Levi bedankt graag nog een aantal mensen: "Iedereen die mij geholpen heeft wil ik erg bedanken. De Jeugdcommissie, trainers van de teams en natuurlijk alle spelers.
  Ian, Deviano, Jermain, Giovanni en Jens: Jullie enorm bedankt voor de hulp voor, tijdens en na het toernooi.

  Bedankt voor jullie enthousiasme en graag hopelijk tot ziens!

  Levi"

  Breedtesport Onderbouwtoernooi groot succes! Breedtesport Onderbouwtoernooi groot succes! 1 Breedtesport Onderbouwtoernooi groot succes! 2 Breedtesport Onderbouwtoernooi groot succes! 3 Breedtesport Onderbouwtoernooi groot succes! 4 Breedtesport Onderbouwtoernooi groot succes! 5