• Business Cup 2024

  Op zaterdag 22 juni 2024 zal de 3e editie van de Business Cup v.v. Spijkenisse plaatsvinden.

  We willen jullie uitnodigen om deel te nemen aan het toernooi. Het succes hangt samen met deelname van voldoende teams.

  Inschrijfformulier: klik hier

  Deelname aan het toernooi kan met maximaal 10 personen. Deelname kost €325,- excl. BTW. Inbegrepen zijn 10 bonnen voor eten, 50 bonnen voor dranken van de bar, de aanwezigheid van een DJ en event speaker, de wisselbeker én een bedankje voor alle vrijwilligers.

  Vanaf 09:00 uur kunt u terecht voor de toewijzing van de kleedkamers en het in ontvangst nemen van de consumptiebonnen voor uw team.

  De opening van het toernooi staat gepland om 10:00 uur en zal worden ingeluid door onze voorzitter Arno de Man, waarna de DJ aan de slag gaat.

  Wij zullen aanvangen met de eerste 4 wedstrijden om 10:30 uur. De wedstrijden duren 20 minuten volgens de regels van het 7 tegen 7 spelen. De regels zijn o.a. te vinden op de website van de KNVB. Na de poulewedstrijden, vinden de kruisfinales en de finale plaats.

  De bar is geopend gedurende de gehele dag (alcoholische dranken vanaf 12:00). Vanaf 12:00 uur zal het eten beschikbaar zijn om uit te serveren. We gaan ook zorgen voor een loterij, gekoppeld aan leuke prijzen. De opbrengst zal worden gebruikt voor de club voor een nader te bepalen en concreet doel.

  Vragen: Mail naar communicatie@vvspijkenisse.nl