• Contributiebeleid

  Als vooraanstaande voetbalvereniging streven wij ernaar om een inclusieve en toegankelijke omgeving te creëren waarin alle leden kunnen genieten van de voordelen van het beoefenen van voetbal. Om onze vereniging draaiende te houden en onze faciliteiten te onderhouden, zijn contributies noodzakelijk. Hieronder vindt u ons contributiebeleid, inclusief de contributiebedragen en kortingsregelingen.

  Betalingswijze

  Contributie kan worden voldaan via Clubcollect. Dit kan middels automatische incasso (betaling in termijnen mogelijk) of per overboeking binnen de Clubcollect-omgeving.

  Voor de verzending van de links om de contributie te betalen, maken wij gebruik van de bij Voetbalvereniging Spijkenisse bekende gegevens. Twijfelt u of de gegevens juist zijn?
  Geef dan de juiste gegevens door via dit formulier

  Overige bepalingen

   1. Leden die hun contributie niet tijdig betalen, kunnen worden uitgesloten van deelname aan wedstrijden en trainingen totdat de contributie volledig is voldaan.

  2. Bij tussentijdse opzegging (na 1 juni!) blijft de contributie voor het lopende seizoen verschuldigd.

  3. Het bestuur behoudt zich het recht voor om het contributiebeleid op elk moment te wijzigen, waarbij wijzigingen tijdig aan de leden zullen worden gecommuniceerd.

  Voor meer informatie over ons contributiebeleid en eventuele kortingsregelingen kunt u contact opnemen met Natasja Stroobant (contributie@vvspijkenisse.nl)

  Uitsluitingen voor wedstrijden en trainingen

  Als het lid een betalingsafspraak maakt via ClubCollect en dus in termijnen zal betalen, zal het lid worden uitgesloten van wedstrijden en trainingen als het lid drie termijnen achterloopt.
  Als het lid geen betalingsafspraak maakt via ClubCollect en dus niet in termijnen zal betalen, zal het lid worden uitgesloten van wedstrijden en trainingen als het volledige contributiebedrag niet voor 1 oktober is voldaan.

 • Contributie

  Categorie Bedrag
  Senioren € 265,00
  Junioren € 240,00
  Pupillen € 205,00
  Voetbalschool € 100,00
  Niet spelend lid €  90,00
  Donateurs/seizoenskaart  €  70,00
  Medewerkers €  35,00
     
  Academy-bijdrage Bedrag
  Tot O12 €  90,00
  Vanaf O12 € 110,00

   

  Voetbalvereniging Spijkenisse biedt een kortingsregeling voor kinderen binnen hetzelfde gezin aan. (Ouders van) Leden kunnen via de site van ClubCollect een beroep doen op de korting. Dit kan pas nadat de factuur is ontvangen.

  Kortingsregeling Bedrag
  2e kind binnen het gezin €  30,00
  3e kind binnen het gezin €  60,00