• De sponsorcommissie werkt vanaf heden met, naast individuele afspraken, vaste sponsorpakketten: Brons, Zilver, Goud en Platinum.
  Voor meer informatie: klik hier

  We zijn blij te kunnen vermelden dat Michel Klink Fotografie de eerste nieuwe sponsor is die te maken heeft gekregen met de nieuwe pakketstructuur. Michel stelt zichzelf graag aan u voor:

   

  In 2015 begon ik officieel voor mijzelf als fotograaf. Wat begon als een hobby, is mijn werk en passie geworden! Ik heb dan ook mijn eigen professionele fotostudio. Deze is te vinden aan de Daltonweg 10 op het industrieterrein Halfweg. Ik doe zowel kids & newbornfotografie, zwangerschapsfotografie, zakelijke portretten, presskitfotografie, bedrijfsfotografie, familieportretten, productfotografie en interieurfotografie. Bij Michel Klink fotografie bent u aan het juiste adres!

   

  Het begon als een hobby met modelfotografie en inmiddels ben ik fulltime fotograaf. Ik ben in de leer gegaan bij de beste fotografen van Nederland en heb inmiddels heel wat jaren ervaring kunnen op doen.

   

  Een tijdje later werd ik ook gevraagd voor evenementen en kwam ik DJ Dyna tegen. Door hem ben ik in de evenementen branche  terecht gekomen en ontmoette ik andere DJ's, zangers, zangeressen en nog veel meer andere artiesten. Zo ging het balletje rollen en ben ik ook presskitfotografie gaan doen. En inmiddels heb ik daarin een hele goede naam weten op te bouwen. Zo heb ik onder andere Dj Dyna, Jandino Asporaat, Afro Bros, Freddy Moreira, Diaz & Bruno, KM, Ir-Sais en Sxteen hun presskit mogen fotografen. En dit is nog maar een klein aantal mensen wat ik hier op noem!

   

  Maar uiteindelijk wilde ik meer focussen op studiofotografie. Hierdoor ben ik geleidelijk gaan uitbreiden naar kids & newbornfotografie, zwangerschapsfotografie, zakelijke portretten, familieportretten en productfotografie. Nu sinds een aantal jaar doe ik ook nog bedrijfsfotografie en interieurfotografie er bij. Daarnaast doe ik sinds 2 jaar ook nog pasfoto's, daar was heel veel vraag naar hier in de omgeving Spijkenisse. Ik moest dagelijks op de vraag of ik pasfoto's maakte een 'nee' verkopen. Na een aantal weken heb ik toch de stap gezet om ook pasfoto's te gaan maken. Ik heb geïnvesteerd in de spullen die ik daarvoor nodig had en maak sindsdien pasfoto's. En ik moet zeggen, het loopt echt als een trein! Van mij mag heel Spijkenisse en omgeving bij mij langskomen voor hun pasfoto's & rijbewijs verlengingen want ik ben namelijk ook RDW erkend!

   

  Zoals je leest doe ik bijna alles op het gebied van fotografie, de keuze is reuze!

   

  Michel Klink Fotografie
  Daltonweg 10
  3208 KV Spijkenisse
  Tel. 06-12584660
  E-mail info@michelklink.nl

  Even voorstellen: Nieuwe sponsor Michel Klink Fotografie