• Geblesseerden, afwezigen, elk team heeft er wel eens last van. Zo ook Spijkenisse JO15-2. Met een doordeweekse wedstrijd tegen de koploper op het programma geen prettig vooruitzicht.

De wedstrijd was verplaatst i.v.m. de vakantie en zou eigenlijk op woensdag gespeeld worden. Na overleg met Excelsior'20 werd de wedstrijd toch vervroegd naar de dinsdag. En hoewel Spijkenisse zich flexibel opstelde om daar aan mee te werken, wenste Excelsior'20 de wedstrijd niet opnieuw te verplaatsen. Dan maar voor 200% er tegenaan, moet Spijkenisse JO15-2 gedacht hebben.

Excelsior'20 is de koploper en kon het kampioenschap veiligstellen. De belangen waren dus groot. Spijkenisse stond onder druk, Excelsior'20 had het betere van het spel en creƫerden meer kansen. Zij stonden dan ook terecht met 1-0 voor bij rust.

In de tweede helft werd Spijkenisse sterker en met 2 heerlijke schoten van afstand draaide het de wedstrijd volledig om. De voorsprong werd met man en macht verdedigd. Gelukkig met succes. Klasse gedaan, mannen!

Sp

Spijkenisse JO15-2 (eerder dit seizoen)