• De Selectie en Academy van Voetbalvereniging Spijkenisse zijn al een tijdje bezig met het nieuwe seizoen. Voor de grootste deel van de teams in het Senioren- en Jeugdvoetbal begint het seizoen volgende week!

  Start trainingen
  Op maandag 21 augustus 2023 beginnen de trainingen. Teams of leeftijdscategorieën kunnen hier, in overleg met hun coördinator, van afwijken.

  Het trainingsschema vindt u hier. Omdat het trainingsschema een "levendig bestaan lijdt", vragen we u om de pagina regelmatig te bezoeken om eventuele mutaties te bekijken.

  Materiaal
  Materiaal kan voor de eerste training worden afgehaald in de commissiekamer. Mocht een materiaalset van een bepaald team niet compleet zijn, wordt in overleg met de coördinator een afspraak gemaakt voor aanvulling hiervan.

  Wedstrijdzaken
  Hiervoor is een "hand-out" gemaakt. We vragen alle trainers deze aandachtig te lezen.
  Maar ben je geen trainer? Lees 'm gerust! Klik hier voor de hand-out.

  Veilig sporten
  Voetbalvereniging Spijkenisse is een vereniging voor iedereen. Veilig sporten is bij ons heel erg belangrijk. We wijzen daarom iedereen op de pagina's op onze website die hierover gaan:
  - Normen- en waardencommissie
  - Vertrouwenscontactpersonen
  - Huisregels
  - Gedragsregels
  - Grensoverschrijdend gedrag

  Vacatures
  Wij zijn dringend op zoek naar versterking van ons kader! Onze vacatures staan:
  - Hier
  - Hier
  - en Hier

  Coördinatoren
  Onze coördinatoren staan voor al uw vragen klaar! Een overzicht van alle coördinatoren vindt u hier.  Twijfelt u wie u moet mailen? Mail uw vraag dan naar communicatie@vvspijkenisse.nl

  Het (Jeugd)bestuur