• Voetbal is voor iedereen, ook als er even geen geld is!
  #WijZijnSpijkenisse!

 • Heb je zorgen over het betalen van de contributie of voetbalkleding?

  Door geldzorgen kan het lastig zijn om de contributie voor jouw voetbalclub te betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal vindt ING dat iedereen moet kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. 

  Daarom werken we samen met de KNVB en diverse partners om hierbij te helpen. Want er zijn vaak lokale en landelijke voorzieningen om het mogelijk te maken om te blijven voetballen. Of ermee te beginnen. Kijk snel hier wat er voor jou mogelijk is! 

  Wil je liever iemand spreken? Neem dan contact op met Jordie van Bergen. Jordie is Financieel Contactpersoon voor jouw club. De Financieel Contactpersoon is een vrijwilliger bij wie je – helemaal vertrouwelijk - terecht kunt met vragen en die jou op weg kan helpen. Je kunt Jordie bereiken op niemandbuitenspel@vvspijkenisse.nl

 • Gemeente Nissewaard - hulp bij geldzorgen

  De gemeente Nissewaard heeft een preventieteam voor het voorkomen van geldproblemen bij haar inwoners. Zij geven voorlichting, staan in verbinding met maatschappelijke partners en gaat 'outreachend' te werk.

  De gemeente bied hulp aan bij beginnende betalingsachterstanden in de vaste lasten. Ook biedt het vrijblijvende afviesgesprekken aan.

  Voor meer informatie kunt u terecht op de website Hulp bij geldzorgen en de Sociale Kaart Gemeente Nissewaard. Klik op de onderstaande logo's om verder te kijken.