• Met groot verdriet heeft het bestuur van vv Spijkenisse kennis genomen van het overlijden van Koos van Dorsselaer. Koos is 83 jaar geworden.

    Te midden van zijn gezin dat hem zo lief was en waar hij altijd met veel zorg en toewijding om gaf, is Koos op 26 maart overleden. Koos is thuis, alwaar afscheid van hem kan worden genomen op vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur. De afscheidsplechtigheid zal worden gehouden op zaterdag 30 maart om 16.30 uur in de aula van crematorium De Ommering, Oprelseweg 3 te Spijkenisse. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot een informeel samenzijn om de familie te condoleren in de koffiekamer van het crematorium. Met Koos verliezen wij een zeer gewaardeerde clubman. Koos was reeds actief als vrijwilliger op Sportpark Schiekamp en heeft zich tot voor kort altijd voor de club ingezet.

    In bijzijn van zijn familie zullen wij Koos op 6 april voor de wedstrijd Spijkenisse - Smitshoek met 1 minuut stilte de laatste eer bewijzen en zullen de spelers van 1 rouwbanden dragen.

    Wij wensen de familie veel sterkte toe met het dragen van dit verlies.

    Het bestuur