• De Technische Jeugdcommissie is momenteel bezig de trainersstraf van de Jeugdopleiding voor seizoen 2023/2024 in te vullen. De Technische Jeugdcommissie hoopt deze eind februari 2023 rond te hebben.

    Levi Kampfer zal volgend seizoen de O12 (13-2) trainen/coachen. Hij gaat mee met zijn huidige O11-team en zal voor het eerst een team op een groot veld gaan trainen.

    Voor Levi wordt het het 3e seizoen als hoofdtrainer in de jeugdopleiding. Hiervoor is hij assistent-trainer geweest bij verschillende divisieteams. Levi hoopt het komend seizoen te kunnen starten met de opleiding UEFA-C.

    Levi is pas 21 jaar maar loopt ondanks zijn jeugdige leeftijd al jaren mee in de opleiding. Hij kiest bewust voor een geleidelijke opbouw van zijn trainerschap en maakt als trainer een mooie ontwikkeling door. Levi is een echte teamspeler en ondersteunt de andere Academy-trainers waar mogelijk, niet in de laatste plaats ook voor zijn eigen ontwikkeling. Zijn uitdaging is om komend seizoen een team neer te zetten dat een jaar later op divisie niveau kan spelen.

    Wij wensen Levi veel succes met zijn nieuwe uitdaging!