• De Technische Commissie van Voetbalvereniging Spijkenisse is in deze periode van het seizoen druk bezig met het formeren van een selectie. Daarom is het blij te kunnen melden dat doelman Ragip Ozrak, middenvelders Daan Bourgonje, Mark Schenk, Tiemo de Man en aanvaller Mika Weerts ook volgend seizoen in het Spijkenisser groen-wit spelen.

  Ragip Ozrak verdedigde voorheen het doel van o.a. Brielle en Nieuwenhoorn en gaat zijn derde seizoen bij Spijkenisse in.
  Daan Bourgonje speelt al sinds 2014 bij Spijkenisse. De middenvelder gaat zijn negende seizoen als selectiespeler bij Spijkenisse beleven volgend seizoen. Mark Schenk speelde in de gehele Spijkenisse Academy en is ook volgend jaar in het vlaggenschip te bewonderen. Tiemo de Man kwam dit seizoen over van Jong FC Dordrecht en gaat dus zijn tweede seizoen in.

  Mika Weerts is net als Daan Bourgonje en Mark Schenk een "echte groen-witte". De snelle buitenspeler, die goed op de weg terug is na een blessure, zal ook volgend seizoen langs de lijn van het hoofdveld op Jaap Riedijk flitsen.

  Sirano Kartosonto en Ricardo van Twist hebben aangegeven te gaan vertrekken. Beide spelers gaan naar competitiegenoot SV Poortugaal.
  Sirano kwam in de O17 over van Poortugaal naar Spijkenisse en keert nu dus terug op het oude nest. Hetzelfde geldt voor Ricardo, hij kwam dit seizoen over.

  Een overzicht van alle spelers die komen, blijven en vertrekken: klik hier