• De jeugdopleiding van Voetbalvereniging Spijkenisse heeft het predicaat "Regionale Jeugdopleiding". Het doet ons deugd daarom verschillende nieuwe spelers binnen de Academy aan jullie voor te stellen.

O17
    Van VV Rozenburg komen Keanu van der Zwan en Diederick van Westerlaak over. Keanu is een technisch begaafde middenvelder met een goed spelinzicht. Diederick is eenĀ  snelle aanvallend ingestelde vleugelverdediger.

O16
    In Spijkenisse O16 zijn volgend seizoen Leandro Cheri (Spartaan'20), Tom Torreman (Brielle) en Crejean Snoijl (Nieuwenhoorn) actief. Leandro is een sterke, technische vaardige spits, Tom is een goed voetballende rechtsback en Crejean is een creatieve middenvelder.

O14
    Julius Bol komt over van SHO en houdt met trots het groen-witte shirt omhoog!

Nieuwe Academy-spelers strijken neer op Jaap Riedijk 5

Julius Bol

O13
    Spijkenisse O13 krijgt nieuw elan met de komst van Xavi Oosterhof (Nieuwenhoorn), Jerano Macintosch (Hellevoetsluis), Daan de Jong (Brielle), Gyondry Doran (Nieuwenhoorn) en Dzjengiz van Nielen (Pernis). Xavi is een technisch vaardige voetballer die als middenvelder en aanvaller uit de voeten kan. Jerano is een explosieve aanvaller die zowel aanvallend als verdedigend erg sterk is. Daan is een moderne middenvelder die technisch erg vaardig is aan de bal. Gyondry is een atletische aanvaller die een goede traptechniek heeft, waardoor hij gemakkelijk doelpunten scoort. Dzjengiz is een voetballer die mentaal en fysiek ijzersterk is. Met zijn goede spelinzicht kan hij zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten.

Welkom bij Voetbalvereniging Spijkenisse!

Nieuwe Academy-spelers strijken neer op Jaap Riedijk 11