• Nieuwe CLUKS-trainers en vertrouwde verzorgsters in 2024/2025

  1 jun 2024 Beheerder
 • De Technische Jeugdcommissie van de Spijkenisse Academy is momenteel bezig met het invullen van de trainersstaf voor het seizoen 2024/2025 en is verheugd om aan te kondigen dat de CLUKS-trainers en verzorgsters bekend zijn.

  Het CLUKS-model blijft een cruciaal element in de ontwikkeling van onze jeugdspelers, met als doel een brede motorische ontwikkeling te bevorderen. Dit unieke beweegprogramma heeft de 'Good Practice' onderscheiding ontvangen van NMC Bright in samenwerking met de KNVB, wat de kwaliteit en unieke aanpak van het programma benadrukt.

  Steven en Kenzie zullen het CLUKS-programma verder ontwikkelen. Steven, met een achtergrond in defensie, is specialist in fitness, personal training, mindset en voedingsadvies. Hij is tevens eigenaar van Steve's Gym in Hoogvliet. Kenzie, een voormalig speler bij v.v. Spijkenisse en momenteel speler voor Simonshaven 1, staat bekend om zijn groeimindset en sportiviteit, en deelt content op zijn populaire TikTok-kanaal @kenziebresser. Via zijn onderneming Onnea verkoopt hij drinkflessen en kleding, waarin hij mensen hoopt te inspireren om positieve gewoontes te bouwen en te werken aan zichzelf. We wensen Steven en Kenzie veel succes bij de verdere ontwikkeling van het CLUKS-model.

  Nieuwe CLUKS-trainers en vertrouwde verzorgsters vanaf 2024/2025

  Daarnaast zijn we blij te kunnen melden dat Anita en Romy Toepoel ook het komende seizoen de verzorging van Spijkenisse Academy op zich zullen nemen. Op trainingsavonden worden Anita en Romy al vaak geraadpleegd door spelers die behandelingen nodig hebben. Een belangrijk onderdeel van hun verzorging is het aanbieden van hersteltrainingen voor spelers die terugkeren na een blessure. We wensen ook Anita en Romy veel succes met deze uitdagingen.

  Nieuwe CLUKS-trainers en vertrouwde verzorgsters vanaf 2024/2025 1