• Voetbalvereniging Spijkenisse is een vereniging met ruim 1200 leden, waar recreatief en prestatief beoefend wordt. We zijn op zoek naar jeugdtrainers en coördinatoren die onze organisatie willen komen versterken:

Jeugdtrainers
    Ben jij gepassioneerd over voetbal en wil je jouw kennis en enthousiasme delen met jonge spelers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voetbalvereniging Spijkenisse zoekt enthousiaste jeugdtrainers om ons team te versterken.

Als jeugdtrainer bij VV Spijkenisse krijg je de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge voetballers, variërend in leeftijd van 6 tot 18 jaar. Je zult trainingen leiden, wedstrijden coachen en werken aan de individuele en teamvaardigheden van onze jeugdspelers.

Wat we van jou verwachten:
    - Passie voor voetbal en het trainen van jeugdspelers.
    - Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om jonge spelers te motiveren.
    - Flexibiliteit om trainingen en wedstrijden bij te wonen op doordeweekse avonden en in het weekend.
    - Bereidheid om te leren en jezelf te ontwikkelen als trainer.

Wat we bieden:
    - Een leuke en uitdagende omgeving om als trainer te werken.
    - Ondersteuning en begeleiding van ervaren trainers.
    - Mogelijkheden voor opleidingen en bijscholing.

Wil jij deel uitmaken van ons team en de volgende generatie voetballers helpen groeien? Stuur dan nu een e-mail naar Sven Tilleman (communicatie@vvspijkenisse.nl) met je motivatie en voetbalervaring. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Coördinatoren
    Ben jij georganiseerd, communicatief sterk en heb je een passie voor voetbal? Voetbalvereniging Spijkenisse zoekt coördinatoren om ons team te versterken!

Als coördinator ben je de spil in onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van één of meer leeftijdscategorieën, communicatie met trainers en ouders en het begeleiden van randzaken voor "jouw teams".

Wat we verwachten:
    - Goede communicatieve vaardigheden.
    - Organisatorisch talent.
    - Affiniteit met voetbal.

Wat we bieden:
    - Een actieve rol in een gezellige voetbalvereniging.
    - Mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Ben jij het organisatorische talent wat onze organisatie nog sterker maakt? Stuur dan nu een e-mail naar Sven Tilleman (communicatie@vvspijkenisse.nl). We kunnen niet wachten om met je in gesprek te gaan!

OPROEP: Jeugdtrainers en coördinatoren gezocht!