• Op Hemelvaartsdag, 18 mei 2023, organiseerde Voetbalvereniging Spijkenisse voor de tweede keer het PASTEN BV Seniorentoernooi. Door 13 teams verdeeld over 3 poules werd gestreden om de felbegeerde wisseltroffee. Naast verschillende regioteams was er ook een team uit Borger (Drenthe) aanwezig.

  In poule B was Spijkenisse 4 overduidelijk het beste team. "9 uit 3" en geen doelpunten tegen. Een terechte finaleplek was het logische gevolg!
  In de andere poules was het spannender. Uiteindelijk hadden Spijkenisse 2 en SDV 11 (poule A) en Botlek 5 en BZC/Zuiderpark 4 (poule C) een gelijk aantal punten.
  Spijkenisse 2 en Botlek 5 hadden het beste doelsaldo. Beide ploegen moesten via een strafschoppenserie uitmaken wie het mocht opnemen tegen Spijkenisse 4.
  Uiteindelijk wist Spijkenisse 2 de serie winnend af te sluiten.

  In de finale bleek "Twee" een maatje te groot voor het 4e. Spijkenisse 2 won de finale met 4-0 en prolongeerde hierbij de titel van vorig jaar.

  De afterparty was drukbezocht en vooral heel erg gezellig. De loterij was een groot succes door de leuke prijzen die wij mochten ontvangen van lokale ondernemingen.
  Ook dit jaar werd een tegoedbon voor een lokale kapperszaak gewonnen door een kale speler uit het 4e, net als vorig jaar. Een mooie traditie is geboren!
  De muzikale begeleiding door DJ-duo W&G was zoals altijd prima in orde!

  De organisatie bedankt hierbij:
  - Alle deelnemers voor hun aanwezigheid en deelname
  - De lokale ondernemingen die prijzen beschikbaar stelden voor de loterij
  - DJ-duo W&G voor de muzikale begeleiding van een groot gedeelte van de dag
  - De dames achter de bar
  - De scheidsrechters

  In het bijzonder danken wij Pasten BV. Pasten BV is een zeer ervaren bedrijf met 40+ jaar ervaring. Met zeer dynamisch personeel, met heel veel kennis. Uiteraard met up-to-date certificering, veiligheid is immers het allerbelangrijkst. Zowel voor ons team als de omgeving waarin ze werken. Pasten is specialist in tijdelijke constructies.

  Zonder jullie, geen PASTEN BV Seniorentoernooi. Bedankt!

  Alle foto's: klik hier