• Op Hemelvaartsdag, 9 mei 2024, organiseerde Voetbalvereniging Spijkenisse voor het derde jaar op rij het Pasten BV Seniorentoernooi. De organisatie kan spreken van een knaller!

  Het toernooi bestond dit jaar uit 10 teams (Spijkenisse 2, 4 en 5, Capelle 10, Botlek 5, LMO 4, FBU, Hekkie 7, Alexandria'66 5 en Simonshaven 4), elk verdeeld over 2 poules.
  Na de poulewedstrijden was het tijd voor de kruisfinales, die gingen tussen Alexandria'66 5 en LMO 4 op het ene veld en Spijkenisse 2 en Botlek 5 op het andere veld.
  Uiteindelijk mochten Alexandria'66 5 en Spijkenisse 2 in de finale uitmaken wie de felbegeerde beker een jaar lang in de prijzenkast mag laten pronken.

  Een spannende finale was het, want de titanenstrijd werd pas in de allerlaatste minuut beslist. Spijkenisse 2 won het Pasten BV Seniorentoernooi voor de derde keer op een rij.

  Na de prijsuitreiking volgde een loterij. We danken Grillroom Atlantis, Café Merz, Zorba de Griek, Sport2000, Irish Pub Murray's, Klavertje Vier, Chakri Hairstylers, Gers, Il Siciliano, Slijterij G&E, Albert Heijn Lodder, Olijf, Baron Rum, Genieten met Passie, Grillroom Oriënt en ROAM voor de ter beschikking gestelde prijzen!

  DJ-duo W&G sloot de dag af met hun zoete dansklanken. Mannen, wederom bedankt!

   

  Pasten BV Seniorentoernooi 2024: Een knaller!

   

  Scheidsrechters
  Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd of toernooi. We willen daarom Ben van der Spoel, Remco Cattel, Naldo van Beek, Ronald van Amerongen, Rob Twigt en Micah van Hengel heel erg bedanken voor het fluiten van de wedstrijden!

  Pasten BV Seniorentoernooi 2024: Een knaller! 1

  Bedankt!
  Verder bedanken we:
  - De dames achter de bar
  - De kanjers in de keuken en achter de BBQ
  - De toppers in de commissiekamer
  - De EHBO'er
  - Alle deelnemers
  - Onze werkploeg
  - Iedereen die wij hierboven niet genoemd hebben, maar die er alles aan gedaan hebben om deze dag fantastisch te maken!

  In de laatste plaats bedanken we uiteraard onze sponsor en naamgever PASTEN BV.

  Pasten BV is inmiddels een zeer ervaren bedrijf met 40+ jaar ervaring. Met zeer dynamisch personeel, met heel veel kennis. Uiteraard met up-to-date certificering, veiligheid is immers het allerbelangrijkst. Zowel voor ons team als de omgeving waarin ze werken. Pasten is specialist in tijdelijke constructies.
  Website: klik hier

  Pasten BV Seniorentoernooi 2024: Een knaller! 2

   

  Alle foto's kan je terugvinden in een online fotoalbum: klik hier