• Restaurant De Krom verlengt de sponsorovereenkomst met vv Spijkenisse voor 2 jaar

  22 mei 2023 Beheerder
 • Restaurant De Krom is al jarenlang Businessclub-partner bij vv Spijkenisse en een bekend restaurant in het centrum van Spijkenisse. Eigenaar Erik van Doorn tekende deze week voor nog 2 seizoenen als sponsor van vv Spijkenisse. Het zal duidelijk zijn dat we erg blij zijn met de voortzetting van de prettige samenwerking.

  Restaurant De Krom biedt een ruim assortiment van frisdranken, wijnen, bieren en gedistilleerd aan. Hiermee kunnen zij aan vrijwel elke vraag voldoen. Heerlijk eten en drinken in een knusse omgeving waar sfeer en gezelligheid de scepter zwaaien. Dat is waar alles om draait, in Restaurant De Krom.

  Ook in de snackbar bent u uiteraard welkom en ervaart u dezelfde gastvrijheid en passie voor het vak als in het restaurant. U kunt er natuurlijk terecht voor een heerlijke snelle snack of lunch tijdens het winkelen of een lekkere maaltijd voor thuis.
  Daarnaast kunt u in de snackbar ook enkele gerechten van de kaart van het restaurant nuttigen. Maar wist u dat u er ook terecht kunt voor onze uitgebreide plate-service? Naast diverse snacks en maaltijden kunt u in de snackbar ook genieten van heerlijk huisgemaakt vers schepijs!

  De Krom: Al jaren een begrip én vast adres voor menigeen in Spijkenisse!

  Restaurant De Krom verlengt de sponsorovereenkomst met vv Spijkenisse voor 2 jaar