• Spijkenisse 2 is kampioen geworden in de res. 4e klasse. Thuis werd met speels gemak met 7-0 van SHO gewonnen.

  Na een door de begeleiding verzorgde lunch beende de gemotiveerde selectie richting de kleedkamer om zich optimaal voor te bereiden voor de wedstrijd van het seizoen. Iedereen was geconcentreerd en wist dat er maar één ding mogelijk was: winnen en kampioen worden.

  Spijkenisse 2 kwam in hun kampioenswedstrijd geen moment in gevaar. Thijmen van de Vlekkert opende het doelpuntenfestijn door een pass van Bas van der Meer te promoveren tot doelpunt. Een minuut later leek Thijmen opnieuw te scoren, maar helaas raakte hij de paal. Tien minuutjes later verdubbelde Bas van der Meer de voorsprong. Kevin Lagendijk speelde de bal in en Bas profiteerde maximaal van defensief geklungel.

  De 3-0 kwam op naam van Dean Carli. De onverwoestbare tank van "Twee" versierde een strafschop, die hij zelf mocht binnenschieten.

  Kevin Lagendijk bepaalde de ruststand op 4-0 door een voorzet van Thijmen van de Vlekkert binnen te koppen.

  Het duurde één minuut in de tweede helft: Dean Carli gaf een steekpass op Vinay Mangroo die koeltjes binnen tikte. Liam van der Wijst maakte de 6-0 met een hard schot en het slotakkoord was voor Colin Bozuwa. De 17-jarige aanvaller kopte een voorzet van Steven van Tilburg binnen.

  "WIJ ZIJN KAMPIOEN, WIJ ZIJN KAMPIOEN!"

  SPIJKENISSE 2 KAMPIOEN! SPIJKENISSE 2 KAMPIOEN! 1 SPIJKENISSE 2 KAMPIOEN! 2 SPIJKENISSE 2 KAMPIOEN! 3