• Een mix van O23 en 'Twee' (and friends) heeft een derde plaats behaald op het ONS Zaalvoetbaltoernooi.

Om 19:00 trapte Spijkenisse af tegen de organisatoren van ONS Nissewaard. Steven van Tilburg maakte na enkele seconden de 0-1, waarna de "gastheren" terugkwamen tot 1-1. Job Bakema zorgde met zijn doelpunt voor de 1-2, dat was ook de eindstand.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen Simonshaven. Door doelpunten van Daan Langendoen, Mitchell Olijfveld en Job Bakema werd eenvoudig met 0-3 gewonnen.

Daarna mocht Spijkenisse aantreden tegen Hekelingen. Door een ongelukkig eigen doelpunt kwam Spijkenisse op voorsprong, die door dezelfde speler weer teniet gedaan werd: 1-1.

De laatste wedstrijd in de poule was tegen SCO'63. De winnaar zou doorgaan naar de finale, waarbij SCO'63 genoeg had aan een gelijkspel vanwege een beter doelsaldo.
    Helaas voor Spijkenisse werd er met 2-2 gelijk gespeeld.

De finale ging uiteindelijk tussen OACN Boys en SCO'63. OACN Boys trok in de finale aan het langste eind.
    Gefeliciteerd!

Spijkenisse 3e op ONS Zaalvoetbaltoernooi