• Spijkenisse heeft een zure 1-0 nederlaag geleden in en tegen 's-Gravenzande. Luttele minuten voor tijd kroonde Angelo Zwirs zich tot matchwinner.

  Net als vorige week kende Spijkenisse een tegenvaller in de warming-up. Xander Buitenhek moest met een bovenbeenblessure afhaken. Spijkenisse had het betere van het spel aan het begin van de wedstrijd. Ondanks dat kwamen de gastheren vroeg in het duel tweemaal dichtbij. Van Meerten kwam er eerst gemakkelijk door maar vond Ozrak op zijn weg. Ozrak kon een volgend wapenfeit naast zijn doel kijken. Spijkenisse kreeg niet veel kansen maar wel één enorme mogelijkheid. Jawad Bellahsan krulde het leer om de doelman heen, maar het schot spatte uiteen op de lat.
  De gastheren kwamen daarna beter in hun spel en Spijkenisse kon niets anders dan tegenhouden.

  In het tweede bedrijf bleef het spelbeeld onveranderd. 's-Gravenzande zette Spijkenisse onder druk en het was Ozrak die zijn ploeg met enkele uitstekende reddingen op de been hield. Angelo Zwirs zorgde uiteindelijk in de 88e minuut voor de beslissing.

  FC 's-Gravenzande - Spijkenisse 1-0 (0-0)
  88. Angelo Zwirs 1-0

  Spijkenisse: Ragip Ozrak, Jayson Donk (79. Duane Tjen-A-Kwoei), Morris de Hoog, Sirano Kartosonto, Daan van der Harst, Giovanni Davidse, Alessandro Franzoso, Daan Bourgonje (63. Mark Schenk), Julièn Gret (87. Neal van Buuren), Marvin van der Pluijm (79. Bradley Tuinfort), Jawad Bellahsan.

  Foto's Sven Tilleman: klik hier