• Spijkenisse heeft met 1-0 verloren van Capelle. Op Sportpark 't Slot was Jelle Pollemans de matchwinner namens de thuisploeg, die daarmee de tweede periode binnen sleepte. 

  Het was van beiden kanten zeker geen wedstrijd om over naar huis te schrijven. Beide ploegen wisten maar niet door te drukken tot de vijandelijke '16'. Pas na een kwart wedstrijd komt Olaf van der Sande dichtbij de openingstreffer. De spits schoof het leer echter naast het doel. Sirano Kartosonto voorkwam daarna dat Dennis van der Heijden alleen op het groen-witte doel af kon. Hij veroverde net op tijd met een perfecte tackle de bal. Vlak voor rust had Jawad Bellahsan een goede mogelijkheid tot scoren. Hij raakte de bal echter niet voldoende.
  Het laatste moment van de eerste helft bleek uiteindelijk beslissend: Jelle Pollemans kon binnenschieten nadat een hoekschop voor zijn voeten viel.

  Na rust was het vooral Spijkenisse dat de aanval zocht. Een aantal pogingen van Jawad Bellahsan en Julièn Gret (2x) werden te hoog gemikt en aan de overkant redde Ragip Ozrak katachtig op een poging van Marlon Slabbekorn. Hij hield zijn ploeg daarmee in de wedstrijd.
  Een slotoffensief ontstond, waarin van alles gebeurde. Scheidsrechter van der Vaart had het er maar lastig mee, had nog een aantal twijfelachtige beslissingen in petto en floot na een acceptabel aantal minuten blessuretijd voor het einde.

  Capelle - Spijkenisse 1-0 (1-0)
  45. Jelle Pollemans

  Spijkenisse: Ragip Ozrak, Xander Buitenhek, Morris de Hoog (82. Giovanni Davidse), Sirano Kartosonto, Dwaite Duurham, Alessandro Franzoso, Daan Bourgonje (71. Mark Schenk), Julièn Gret, Mika Weerts (60. Marvin van der Pluijm), Bradley Tuinfort (82. Kevin le Duc), Jawad Bellahsan.

  Alle foto's: klik hier

  Spijkenisse het applaus, Capelle de punten Spijkenisse het applaus, Capelle de punten 1 Spijkenisse het applaus, Capelle de punten 2 Spijkenisse het applaus, Capelle de punten 3 Spijkenisse het applaus, Capelle de punten 4