• Spijkenisse heeft de belangrijke wedstrijd tegen Achilles Veen niet weten te winnen. Na een vroege voorsprong kwamen de gasten 2 minuten voor het eind van de reguliere speeltijd langszij.

  Spijkenisse begon uitstekend aan het treffen, want na 7 minuten stond het al op voorsprong. Daan Bourgonje mocht een hoekschop nemen en legde die op het hoofd van Sirano Kartosonto, die raak kopte. Na enkele speldenprikken over en weer werd de rust bereikt.

  Ook de tweede helft was niet hoogstand. Spijkenisse had de betere kansen op verdubbeling van de voorsprong. Jawad Bellahsan vond onderweg doelman Wagener en Sirano Kartosonto leek de voorsprong daadwerkelijk uit te breiden. Helaas werd de treffer, wat makkelijk, afgekeurd door scheidsrechter Tol. Vervolgens was invaller Marvin van der Pluijm nog dichtbij, maar hij kon helaas de pass van Mika Weerts niet promoveren tot doelpunt.

  Twee minuten voor tijd maakte Jari Koenraat de gelijkmaker. Een ongelofelijk zuur gelijkspel in een belangrijke wedstrijd.

  Volgende week is Spijkenisse vrij. Op zaterdag 6 mei trekken de groen-witten naar Zeeland voor de uitwedstrijd tegen Goes.

  Spijkenisse - Achilles Veen 1-1 (1-0)
  7. Sirano Kartosonto 1-0, 88. Jari Koenraat 1-1

  Spijkenisse: Ragip Ozrak, Xander Buitenhek, Sirano Kartosonto, Morris de Hoog, Duane Tjen-A-Kwoei, Alessandro Franzoso (70. Marvin van der Pluijm), Ricardo van Twist, Daan Bourgonje (84. Isiah Helstone), Mika Weerts (84. Mark Schenk), Bradley Tuinfort (65. Julièn Gret) , Jawad Bellahsan.