• De voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn binnen veel onderdelen van onze vereniging al weken bezig. Zo heeft ook Spijkenisse O23 vorm gekregen.

  Er staat een getalenteerde groep te trappelen om zich te laten zien in de 2e divisie. Ondanks dat er veel mutaties zijn in O23, gaan ze het nieuwe seizoen in met een herkenbaar en gemotiveerd team!

  Kheibar Hashemi, Darenchell Siegers, Rahime Djadjire, en Roy Ducaneaux zijn reeds in Spijkenisse O23 actief en zijn dat volgend seizoen ook. Vanuit de Spijkenisse Academy komen Davey Merkus, Deveano Lima, Ayoub Bourass, Ralph Stello, Daan Berkhout, Mitch Toepoel, Tyron Lo Kioeng Shioe, Calvin Cijvat, Discherello Nieuwhuizen, Rayan Boulakhrif, en Eugendry Simon over. We zijn blij om te zien dat de jeugdopleiding zijn vruchten afwerpt en op grote schaal talenten doorschuift naar de selectie.

  Van Spartaan'20 komt een zestal spelers over. Volgend seizoen zijn Jovan Vitas, Mohamed el Jafoufi, Hamza el Jafoufi, Danny Nauwels, Robin van den Heuvel en Hassan Ercan bij Spijkenisse actief. Welkom, mannen!

  Spijkenisse O23 staat er goed op volgend seizoen

  Spijkenisse O23 staat er goed op volgend seizoen 1

  De begeleiding staat er ook goed op. Jeroen Versprille keert terug van Zuidland, waar hij met het 2e elftal helaas net niet promoveerde naar de reserve 1e klasse. Assistent-trainer Dennis Laats volgt hem naar Spijkenisse. Welkom, Dennis!
  De "nieuwe" teammanager heeft ook de weg weer terug gevonden naar Jaap Riedijk: Hans Dieleman wordt teammanager van Spijkenisse O23. En daar mogen de spelers blij mee zijn!
  Welkom terug, Hans!

  De verzorging wordt wederom gedaan voor Romy Toepoel.