• Het is Spijkenisse niet gelukt om de halve finale (en daarmee het grote KNVB-bekertoernooi) van de beker te bereiken. Het ging op Tweede Paasdag met 3-0 onderuit bij RKAVV.

  In de eerste helft was er weinig te beleven op Sportpark de Kastelenring. Beide ploegen kregen slechts een halve mogelijkheid: De gastheren kregen een vrije trap op een gunstige plek, maar deze werd hoog over gejaagd. Spijkenisse was "dichtbij" toen Dwaite Duurham zijn voorzet net niet het hoofd van Jeffrey Duijnstee bereikte.
  Laatstgenoemde lag even hierna kermend van de pijn op de kunstgrasmat met een knieblessure.

  De tweede helft was een stuk leuker om naar te kijken. Julièn Gret was vlak na rust dichtbij met een hard schot, wat net naast ging. Uiteindelijk kwam RKAVV op voorsprong. Net buiten de zestien produceerde Xavier Akinrinbola een gortdroog rollertje, wat Kevin Juliana te machtig bleek: 1-0.
  Een kwartier voor tijd verdubbelde Nick Gardenier de voorsprong, waarna Remco Overdevest met het laatste balcontact van de wedstrijd voor de eindstand van 3-0 zorgde.

  RKAVV - Spijkenisse 3-0 (0-0)
  56. Xavier Akinrinbola 1-0, 75. Nick Gardenier 2-0, 90+. Remco Overdevest 3-0.

  Spijkenisse: Kevin Juliana, Xander Buitenhek, Morris de Hoog, Glenn Rijsdijk, Dwaite Duurham, Alessandro Franzoso, Julièn Gret, Daan Bourgonje (64. Mark Schenk), Enver Bezemer (73. Giovano van Ree), Jeffrey Duijnstee (34. Dylan de Melo da Silva Goncalves), Rowdy Rijsdijk (64. Dimitri Poortvliet).

  Alle foto's: klik hier