• Spijkenisse staat stil bij 2023, kijkt vooruit naar 2024 en huldigt haar jubilarissen en fonkelnieuwe Leden van Verdienste

  7 jan 2024 Beheerder
 • De nieuwjaarsreceptie, gehouden op zaterdag 6 januari 2024, was een drukbezochte. Tussen de gezellige gesprekken en nieuwjaarswensen door sprak Arno de Man de aanwezigen toe.

  Het Bestuur stond kort stil bij 2023. De degradatie van het eerste elftal uit de 4e divisie was geen hoogtepunt, maar gelukkig staat het vlaggenschip op een mooie 2e plek in de 1e klasse. Vele jeugdteams mochten (fase)kampioenschappen of promoties vieren.
  Ook werd stilgestaan bij de zeer gewaardeerde leden Jan Norder, Dennis van Noort en Piet van Dijk, die ons dit jaar helaas zijn ontvallen.

  Jubilarissen
  Vier van onze leden waren 25 jaar lid. Eric Polet, Glenn van der Sluis, Rowien Falli en Patrick Schmitt zijn allen nog actief binnen onze seniorenteams. Gefeliciteerd met jullie jubileum!

  Spijkenisse staat stil bij 2023, kijkt vooruit naar 2024 en huldigt haar jubilarissen en fonkelnieuwe Leden van Verdienste 4

   

   

   

   

   

   

   

  Cees Vlug en Michael Frank waren 40 jaar lid. Cees Vlug was ooit linksbuiten van Spijkenisse 1 en werd gekenmerkt door zijn enorme loopvermogen. Cees komt uit een echte groen-witte familie: Zijn vader heeft zeer lang in het bestuur gezeten en heeft de titel Erevoorzitter. De moeder van Cees vertolkte de rol van gastvrouw van de club met verve.

  Ondanks dat we Cees niet vaak op de club zien, bewijst zijn 40-jarig lidmaatschap dat Spijkenisse nog altijd diep verankerd zit in Cees. Cees, van harte gefeliciteerd!

  Michael Frank was vroeger als terriër op de backpositie of op het middenveld te vinden bij Spijkenisse 1. Tegenwoordig zit hij graag met zijn 'harde kern' aan de bar of staat hij langs de lijn bij het eerste elftal. Michael is een kritische en betrokken supporter waar we hopelijk nog lang van mogen genieten. Gefeliciteerd Michael!

  Spijkenisse staat stil bij 2023, kijkt vooruit naar 2024 en huldigt haar jubilarissen en fonkelnieuwe Leden van Verdienste 6

   

   

   

   

   

   

   

  Ruud den Haan en Theo Bakker zijn 50 jaar lid van Voetbalvereniging Spijkenisse.

  Ruud was één van de meest getalenteerde linkspoten die Spijkenisse ooit heeft gehad. Na een uitstapje bij toenmalige betaald voetbalclub SVV keerde hij terug bij 'zijn' Spijkenisse. Samen met Jan Norder trainde Ruud de C-jeugd en dat deed hij erg goed. Na enkele omzwervingen te hebben gemaakt is Ruud gelukkig bij 'zijn' Spijkenisse gebleven. Met zijn bedrijf Allport is hij al jarenlang als sponsor aan onze club verbonden. Daar zijn wij Ruud heel erg dankbaar voor, uiteraard. Van harte gefeliciteerd, Ruud!

  Theo Bakker speelde in vele jeugdelftallen en was daarna nog begenadigd amateurvoetballer in het 9e en 13e elftal. Op 25-jarige leeftijd stopte hij wegens lichamelijke kwalen. Hij heeft daarna een seizoen de E2 (waar zoon Dennis in zat) getraind en was actief bijde voetbalschool. Theo is vooral supporter van het eerste elftal. Bij het behalen van het landskampioenschap in 1975 was hij er, zowel in Emmen als in Spijkenisse, bij. De groen-witte clubliefde is van vader Jan (die nog hielp met het opbouwen van de tribune op sportpark Schiekamp) overgegaan op Theo, zoon Dennis en kleinzoons Jason en Liam. Theo, gefeliciteerd met je 50-jarig jubileum!

  Spijkenisse staat stil bij 2023, kijkt vooruit naar 2024 en huldigt haar jubilarissen en fonkelnieuwe Leden van Verdienste 5

   

   

   

   

   

   

   

  Bob Bastemeijer en Leo van Hulst zijn alweer 60 jaar (!) lid.

  Ons sportpark Jaap Riedijk draagt de naam van de 1e voorzitter en medeoprichter van onze vereniging. Bob is de schoonzoon van Jaap Riedijk en moest natuurlijk lid worden van de club. Dat is hij tot de dag van vandaag nog altijd. Bob nam de stamkroeg van de vereniging, Cafe Sport, over van zijn schoonvader en bouwde dat om tot het alom bekende toprestaurant "Het Ganzegors". Gefeliciteerd Bob!

  Leo van Hulst was ooit sterkhouder van Spijkenisse 13, dat in het Guinness Book of Records staat als het oudste actieve voetbalteam. Een historische mijlpaal die niet veel spelers is gegeven. We treffen Leo nog regelmatig aan bij de thuiswedstrijd van Spijkenisse 1. Vooral bij een hoge winstkans en bij lekker weer is Leo graag van de partij. Van harte gefeliciteerd Leo!

  Spijkenisse staat stil bij 2023, kijkt vooruit naar 2024 en huldigt haar jubilarissen en fonkelnieuwe Leden van Verdienste 3

   

   

   

   

   

   

   

   

  Leden van Verdienste
  Het Bestuur heeft drie leden benoemd tot Lid van Verdienste. Na jaren zich dag in, dag uit voor onze vereniging te hebben ingezet is het Bestuur van mening dat zij de titel Lid van Verdienste meer dan verdienen!

  Ineke Meulendijk
  Ineke is al jaren de drijvende kracht achter de ledenadministratie. Samen met Natasja Stroobant zorgt zij dat het contributie- en administratieproces al jaren uitstekend loopt. In het verleden was Ineke actief als wedstrijdsecretaris, scheidsrechterscoördinator en gastvrouw in de commissiekamer. Zelfs vanaf haar vakantieadres in Duitsland was zij altijd bereid om iedereen te helpen en stond ze voor iedereen klaar. Ook in de werkploeg droeg Ineke haar steentje bij.

  Spijkenisse staat stil bij 2023, kijkt vooruit naar 2024 en huldigt haar jubilarissen en fonkelnieuwe Leden van Verdienste 2

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hans Poulisse
  Hans Poulisse is een voorbeeld voor velen. Jarenlang was Hans als jeugdscheidsrechter actief. Soms floot Hans wel 3 of 4 wedstrijden op een dag. Ook is Hans jarenlang leider geweest van verschillende jeugdteams van onze vereniging. Tegenwoordig is Hans teammanager van Spijkenisse O19 en is hij zeer actief in onze belangrijke werkploeg.

  Spijkenisse staat stil bij 2023, kijkt vooruit naar 2024 en huldigt haar jubilarissen en fonkelnieuwe Leden van Verdienste 1

   

   

   

   

   

   

   

   

  Marlies Lugtenburg
  Marlies zorgt er al jarenlang voor dat het ontvangst van de selectie, hun tegenstanders, scheidsrechters, bestuursleden en externen tot in de puntjes is verzorgd. Het sponsorhome en de bestuurskamer zijn haar domeinen, die zij altijd spik en span weet te krijgen. In het sponsorhome en in de bestuurskamer voel je je welkom dankzij Marlies.
  Marlies kan nu eindelijk thuis ook pronken met haar titel, die haar man Look enkele jaren geleden ook al kreeg.
  We hopen dat we nog jaren van Marlies mogen genieten op onze mooie vereniging

  Spijkenisse staat stil bij 2023, kijkt vooruit naar 2024 en huldigt haar jubilarissen en fonkelnieuwe Leden van Verdienste

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Ineke, Hans en Marlies: Van harte gefeliciteerd met jullie benoeming tot Lid van Verdienste!