• De sponsorcommissie werkt vanaf heden met, naast individuele afspraken, vaste sponsorpakketten: Brons, Zilver, Goud en Platinum.

Een belangrijke uitbreiding op het "oude" systeem is de mogelijkheid om in natura te sponsoren, waarbij men inzet in uren en middelen kan combineren met betaling. Een andere uitbreiding of aanpassing is om heel concreet het sponsoren te koppelen aan een jeugdteam middels één van de jeugdpakketten. Zie de pakketten met toelichting voor een eerste indruk en uitleg. U kunt ze vinden op de website, maar schroom niet om bij vragen te mailen naar businessclub@vvspijkenisse.nl. De commissie zal contact met u opnemen.

Businessclub introduceert nieuwe sponsorpakketten

365 Wonen
    is al vele jaren sponsor en heeft als eerste gekozen om de transitie te adopteren in dit proces. 365 Wonen heeft gekozen om de sponsoring uit te breiden en heeft gekozen voor het Goud-pakket. De komende jaren blijven zij dus verbonden als sponsor en supporter! Daar zijn wij heel erg blij mee!

Sponsorcommissie VV Spijkenisse