• De Technische Jeugdcommissie is momenteel bezig de trainersstaf van de Spijkenisse Academy voor seizoen 2024/2025 in te vullen. Het is daarom blij te kunnen melden dat de volledige technische staf van de onderbouw (O9, O10, O11) bekend is.

  De O9-selectie wordt volgend seizoen getraind door Boy van den Brink, Tim Salomé en Nick Scipio. Boy en Tim zijn beide trainer van de huidige O8-1 en Nick is trainer van Spijkenisse O8-2. Zij stappen dus nu 'de Academy in'.

  Technische staf Onderbouw bekend (2024/2025)

   

  De O10-selectie zal getraind gaan worden door Muammar Gümüs, Richard van Raam (niet op de foto), Mark van der Kruit (niet op de foto), Rephendry Amsterdam (niet op de foto) en Dylan Baisie.
  Mark en Richard zijn op dit moment trainers in de O9-selectie en schuiven door. Muammar is nu trainer van Spijkenisse O9-3 en assistent-trainer van O13 en in bezit van een VC1 KNVB diploma. Volgend seizoen is hij naast trainer van de O10-selectie ook assistent-trainer van Spijkenisse O14. Dylan speelt zelf op dit moment in Spijkenisse O18-1. Rephendry is voormalig speler van het eerste en heeft daarnaast bij Brielle, Hellevoetsluis en Botlek gespeeld. Hij speelt nu in Spijkenisse 2.

  Technische staf Onderbouw bekend (2024/2025) 1

   

  De O11-selectie wordt volgend seizoen getraind door Luca Bouwmeister, Runell Martes, Boudy Hoogendoorn, John Lugtenburg, Deveano Lima en Adam El Bouhassani.

  Luca is een nieuw gezicht binnen de Spijkenisse Academy. Hij komt over van Spartaan'20 en zal naast de techniektrainingen ook trainingen en wedstrijden van de O11-selectie begeleiden.
  Runell is een oud-speler van het eerste elftal en komt thuis op Spijkenisse, na omzwervingen bij Zuidland en Rijnmond Hoogvliet Sport. Runell is nieuw in het trainersvak, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat zijn voetbalervaring en pedagogische achtergrond een gouden combinatie vormen.

  Boudy en John zijn, net als Runell, oud-spelers van Spijkenisse 1 en op dit moment ook al actief als trainers bij de O10-selectie.

  Deveano is een jonge ambitieuze trainer welke al langer actief is als speler, huidig O19, en trainer van de Academy bij o.a. O12 en O13. Deveano is bezig met de afronding van zijn VC2 KNVB diploma. Adam is dit seizoen gestart met het trainersvak vanuit zijn schoolopleiding en wilt graag aankomend seizoen zijn eerste trainersdiploma behalen.

  Technische staf Onderbouw bekend (2024/2025) 2

  Veel succes en plezier allemaal!