• De O17 en O16 zijn afgelopen weekend samen op trainingskamp geweest in Bergen op Zoom. Het doel? Het groepsgevoel versterken en de banden tussen spelers en trainers verstevigen. En wat was het een succes!

    De aftrap op vrijdag was met een smakelijk dinerbuffet, gevolgd door een voetbaltraining. Op zaterdag schitterden beide teams in oefenwedstrijden tegen lokale clubs. Daarna gingen ze op ontdekkingstocht tijdens een heerlijke fietstour door de stad en bossen van Bergen op Zoom. De dag werd afgesloten met een spannende voetbalquiz waarin fanatisme hoogtij vierde!

    De laatste dag van het trainingskamp werd knallend ingevuld met een intense bokstraining onder leiding van Etienne Schop! De spelers werden fysiek flink uitgedaagd en hebben bewezen tot welke prestaties ze in staat zijn.

    Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die dit trainingskamp mogelijk heeft gemaakt, met speciale dank voor de organisatie van, De Nummer 12. En nu? Vol goede energie en teamspirit op weg naar de start van de (beker)competitie!