• Spijkenisse 2 staat met één been in de promotiepoule van de reserve 2e klasse. De jonge equipe won met 0-2 van het 2e selectie-elftal van Brielle.

    Met een gevoelstemperatuur onder het vriespunt werd op veld 2 afgetrapt en meteen was duidelijk dat Brielle, dat voor de wedstrijd boven Spijkenisse stond op de ranglijst, daar niet voor niets stond. Met goed voetbal werd meermaals gevaar gesticht voor het Spijkenisse-doel. Doelman Rhody Crans onderscheidde zich door tweemaal bij een één-op-éénsituatie als winnaar uit de bus te komen. In een spaarzame uitbraak vond Steven van Tilburg de mee opgekomen Job Bakema, die de bal van een flinke afstand over de verbouwereerde Brielse doelman stiftte. Een wereldgoal!

    Brielle voerde na de thee de druk op, maar alle aanvallen strandden, wat tot een hoop frustratie leidde. Mitchell Olijfveld en Eric Polet legde al hun energie in het voorkomen van gevaar en deden dat met verve. Dean Carli beloonde een prima invalbeurt tussen het aanvalsgeweld met een laag en hard schot. De pijlsnelle aanvaller maakte eigenlijk ook nog de 0-3, echter floot scheidsrechter de Geus, die een uitstekende wedstrijd floot, voor het einde omdat hij dacht dat de bal die via de lat bij Dean terechtkwam over ging.