• Spijkenisse 2 heeft de eerste punten in de promotiepoule van de res. 2e klasse binnen. Tegen OSV Oud-Beijerland 2 werd met 2-3 gewonnen.

    Twee begon de wedstrijd uitstekend en stond binnen no-time met 0-2 voor. Mitchell Olijfveld onderschepte een vijandelijke hoekschop, stoomde op en bereikte Bas van der Meer. Bas verlengde de pass van Mitchell die intussen op volle snelheid doorliep en koeltjes afrondde. De voorsprong werd verdubbeld door een eigen doelpunt. Bjorn Böhm bereikte met een prachtige crosspass Kevin Lagendijk die hard en laag voorgaf. De aanvoerder van OSV gleed de bal vervolgens in het eigen doel.

    Lang kon Twee helaas niet genieten van de voorsprong. Eerst gleed de bal tergend langzaam het groenwitte doel in na een ongelukkige touché van Mitchell Olijfveld en enkele minuten daarna scoorde OSV uit een hoekschop. De hoekschop was toegekend door leidsman Hoeblal zonder advies van zijn assistent, die niet vlagde voor de hoekschop. De bal was nog in het veld. Jammer..

    Gelukkig voor Twee maakte Liam van der Wijst de winnende vanuit een hoekschop. Ver in de tweede helft drukte scheidsrechter Hoeblal zijn stempel door Mitchell Olijfveld met een rode kaart van het veld te sturen. Een bijzondere keuze, want de scheidsrechter stond met zijn rug naar de situatie. Echter "hoorde" hij Mitchell een overtreding maken.