• Spijkenisse 2 heeft opnieuw een overwinning geboekt. Tegen de derde keuze van Hellevoetsluis wervelde de jonge equipe en haalde het de dubbele cijfers: 0-10.

    Al in het eerste kwartier slaagde Spijkenisse er in om twee keer het doel te vinden. Job Bakema slingerde de bal in de verre kruising en drie minuten later scoorde Steven van Tilburg op aangeven van Bas van der Meer.

    In de laatste tien minuten voor de rust werd nogmaals twee keer gescoord. Sean Wijnand stuurde Job Bakema weg die op zijn beurt Bas van der Meer vond die scoorde. Zes minuten na de 0-3 bepaalde Thijmen van de Vlekkert de ruststand op 0-4 na goed werk van Bas van der Meer.

    In de tweede helft ging Twee vrolijk door met scoren. Eric Polet kopte een hoekschop van Sean Wijnand binnen en Dean Wijnand scoorde de 0-6 met een slimme stift over de doelman. Eén minuut na de 0-6 kopte Bas van der Meer een voorzet van Sean Wijnand op doel. De onfortuinlijke Hellevoetsluis-doelman liet het leer door zijn vingers glippen en had zo een groot aandeel in de 0-7.

    Steven van Tilburg mocht zijn tweede maken, waarna Dean Wijnand voor het slotakkoord zorgde. Opnieuw een stift en een mooi schot zorgen voor de 0-10 einduitslag.

    Grote dank aan Gian-Luca Both (17 jaar, O18) en Mareo Gajadhar (16 jaar, O23-2) die na hun wedstrijd bereid waren aan te vullen. Beide jeugdspelers maakten hun debuut!