• Opnieuw heeft Spijkenisse 2 een derby winnend afgesloten.Β Op Sportpark De Brug werd Botlek 2 met 2-3 verslagen.

Na 18 minuten kwam Twee op voorsprong. De doelman van de gastheren leverde de bal in bij Dean Carli die de bal beheerst binnenschoot. Spijkenisse was op dat moment de betere van de twee ploegen maar liet Botlek steeds meer in de wedstrijd komen. Bijkomend concentratieverlies bij Twee leverde dat de gelijkmaker op.

Na enkele tactische omzettingen na de thee (geen siroop) maakte Steven van Tilburg de 1-2 door een rebound van zijn eigen eerste poging achter de doelman te werken. Lang leek het erop dat Twee de wedstrijd zakelijk kon uitspelen, maar Botlek sloeg genadeloos toe. Een afgeslagen hoekschop werd hard en hoog tegen de touwen gejaagd.

Gelukkig liet Spijkenisse de koppen niet hangen en ging het vol voor de late overwinning. Die kwam er. Twee minuten voor tijd bekroonde Kevin Lagendijk een goede wedstrijd door een prima voorzet van Job Bakema binnen te lopen.