• Vacatures (intern)

• In het verenigingsleven ontstaat steeds meer het principe dat mensen "de sport consumeren". "Alles is toch geregeld als ik contributie betaal?"

Wij streven naar een vereniging waarin een ieder zijn steentje bijdraagt. Wij zijn op zoek naar leden zoals jij. Heb jij zin om ons team te versterken?

• Vacatures

Barpersoneel

Ben jij minimaal 16 jaar, weet je van aanpakken, ben je flexibel en maak jij het mensen graag naar hun zin dan zijn we op zoek naar jou! Je komt in een gezellig team te werken, verdeeld over 2 shifts van 7.30u tot 13.30u en van 13.30u tot 19.30u. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het serveren van dranken vanachter de bar, voorraden aanvullen en de kantine schoon en netjes houden. Je verwelkomt gasten in de kantine en bent dus het uithangbord voor de club. Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan via de button op deze pagina.

Jeugdvoetbal trainers
    Er wordt een dringend beroep gedaan op de ouders van de elftallen zonder trainer, om individueel of als groep dit aan te geven bij de coordinator. Indien dit niet gebeurd kunnen wij niet starten met de trainingen en wedstrijden voor de teams waarvoor geen trainers zijn.

Ook voor andere werkzaamheden tijdens wedstrijden (siroop maken, etc) komen we vaak tijdens een wedstrijddag handen tekort.
    Aanmelden van trainer(s): Reageer dan via de button op deze pagina.

Videoanalist Jeugd
    De taak van de videoanalist is om de beelden te analyseren en de punten te markeren die met de staf en spelers besproken moeten worden. Trainers kunnen tijdens de wedstrijd al momenten markeren en deze aan je doorgeven. Doordeweeks kunnen de beelden met de spelers besproken worden.

In samenspraak met onze hoofdjeugdopleiding wordt vastgesteld wat voor momenten worden gemarkeerd. Uiteraard kan je zelf ook opvallende momenten markeren.

Meer informatie bij bestuurslid Academy Peter Drijver (hoofdjeugdopleiding@vvspijkenisse.nl)
    Reageren kan met behulp van de button op deze pagina.

Gastvrouwen/-heren
    Als gastvrouw of gastheer ben je het eerste aanspreekpunt voor iedereen die onze vereniging bezoekt bij het wedstrijdsecretariaat.

Bij wedstrijden ontvang je de bezoekende teams en scheidsrechters. Je probeert de vragen te beantwoorden en draagt bij aan het speelplezier van onze spelers.

Ook zoeken wij mensen die op doordeweekse avonden de rol van gastheer/-vrouw op zich willen nemen. Voor zowel de doordeweekse wedstrijden als toezicht houden op de kleedkamers gedurende de trainingen. Helaas is gebleken dat deze toezicht gewenst is, vanwege vandalisme en diefstal.

Meer informatie bij bestuurslid jeugd Dew Doekharan (jeugdvoorzitter@vvspijkenisse.nl)
    Reageren kan met behulp van de button op deze pagina.

Stewards
    Ook in de 1e klasse is het aanwezig zijn van stewards een vereiste.

Een steward is een vertegenwoordiger van de club die zich onder andere bezig houdt met het gastheer(vrouw)schap en het zorgen dat de wedstrijden van het eerste elftal probleemloos en veilig verlopen. Bij elke wedstrijd moeten er minimaal 5 stewards aanwezig zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deze taak tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal willen vervullen.

Wilt u deel uitmaken van deze groep? Reageer dan via de button op deze pagina. Meer info bij veiligheidscoördinator Jurgen Zwaans (06-26464094).

Scheidsrechters

Op een gemiddelde zaterdag worden er 33 wedstrijden op ons sportpark gespeeld. Deze wedstrijden hebben allemaal een spelbegeleider of scheidsrechter nodig. Om al deze wedstrijden van scheidsrechters te voorzien, is onze scheidsrechterscoördinator Jay van der Graaf dag in dag uit druk bezig met benaderen en indelen van onze scheidsrechters.
    Dat is belangrijk voor ieder lid en ieder team, want: 𝗭𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝘀𝗰𝗵𝗲𝗶𝗱𝘀𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿, 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗱𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱!
    Vind jij het leuk om te (beginnen met) fluiten? Meld je dan aan!

Voetbalvereniging Spijkenisse kan jou intensieve begeleiding geven als je wilt (beginnen met) fluiten.
    Wij hebben enkele zeer ervaren scheidsrechters op onze vereniging rondlopen die graag hun kennis met je delen.
    Uniek in deze begeleiding: Als je wil kunnen we je coachen tijdens de wedstrijd. Dankzij Axitour B.V. hebben wij headsets, waarmee we je vanaf de zijkant van het veld kunnen coachen.

Bij voldoende animo organiseren wij graag een scheidsrechterscursus. Die zal dan worden georganiseerd op VV Spijkenisse, zodat je niet naar een andere vereniging hoeft hiervoor.
    Scheidsrechters worden bij VV Spijkenisse?
    Je kan je aanmelden via de website!
    Snel na het invullen zal er contact met je worden opgenomen!