• Vacatures (intern)

 • In het verenigingsleven ontstaat steeds meer het principe dat mensen "de sport consumeren". "Alles is toch geregeld als ik contributie betaal?"

  Wij streven naar een vereniging waarin een ieder zijn steentje bijdraagt. Wij zijn op zoek naar leden zoals jij. Heb jij zin om ons team te versterken? 

 • Vacatures

  Trainers Spijkenisse Academy

  Door interne verschuivingen in de trainersstaf zijn wij voor volgend seizoen op zoek naar trainers voor de divisie teams van de jeugdopleiding. Wij zoeken ambitieuze jeugdtrainers die zich graag willen ontwikkelen en mee willen bouwen aan onze jeugdopleiding.

  Voor meer informatie: klik hier

  Barpersoneel
  Ben jij minimaal 16 jaar, weet je van aanpakken, ben je flexibel en maak jij het mensen graag naar hun zin dan zijn we op zoek naar jou! Je komt in een gezellig team te werken, verdeeld over 2 shifts van 7.30u tot 13.30u en van 13.30u tot 19.30u. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het serveren van dranken vanachter de bar, voorraden aanvullen en de kantine schoon en netjes houden. Je verwelkomt gasten in de kantine en bent dus het uithangbord voor de club. Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan via de button op deze pagina.

  Jeugdvoetbal trainers
  Er wordt een dringend beroep gedaan op de ouders van de elftallen zonder trainer, om individueel of als groep dit aan te geven bij de coordinator. Indien dit niet gebeurd kunnen wij niet starten met de trainingen en wedstrijden voor de teams waarvoor geen trainers zijn.

  Ook voor andere werkzaamheden tijdens wedstrijden (siroop maken, etc) komen we vaak tijdens een wedstrijddag handen tekort.
  Aanmelden van trainer(s): Reageer dan via de button op deze pagina.

  Wedstrijdsecretaris (duo-baan)
  Samen met de huidige wedstrijdsecretaris word je verantwoordelijk voor alles wat met de wedstrijdplanning te maken heeft. Samen plannen jullie de wedstrijden, ondersteunen de coördinatoren waar nodig en onderhouden contacten met de wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen.

  Op wedstrijddagen wordt eventueel met de consul gekeken of de velden bespeelbaar zijn.

  Meer informatie bij bestuurslid jeugd Hans Brekelmans (hans.brekelmans@vvspijkenisse.nl)
  Reageren kan met behulp van de button op deze pagina.

  Videoanalist Jeugd
  De taak van de videoanalist is om de beelden te analyseren en de punten te markeren die met de staf en spelers besproken moeten worden. Trainers kunnen tijdens de wedstrijd al momenten markeren en deze aan je doorgeven. Doordeweeks kunnen de beelden met de spelers besproken worden.

  In samenspraak met onze hoofdjeugdopleiding wordt vastgesteld wat voor momenten worden gemarkeerd. Uiteraard kan je zelf ook opvallende momenten markeren.

  Meer informatie bij bestuurslid jeugd Hans Brekelmans (hans.brekelmans@vvspijkenisse.nl)
  Reageren kan met behulp van de button op deze pagina.

  Gastvrouwen/-heren
  Als gastvrouw of gastheer ben je het eerste aanspreekpunt voor iedereen die onze vereniging bezoekt bij het wedstrijdsecretariaat.

  Bij wedstrijden ontvang je de bezoekende teams en scheidsrechters. Je probeert de vragen te beantwoorden en draagt bij aan het speelplezier van onze spelers.

  Ook zoeken wij mensen die op doordeweekse avonden de rol van gastheer/-vrouw op zich willen nemen. Voor zowel de doordeweekse wedstrijden als toezicht houden op de kleedkamers gedurende de trainingen. Helaas is gebleken dat deze toezicht gewenst is, vanwege vandalisme en diefstal.

  Meer informatie bij bestuurslid jeugd Hans Brekelmans (hans.brekelmans@vvspijkenisse.nl)
  Reageren kan met behulp van de button op deze pagina.

  Cameraman/editor
  We zijn op zoek naar een cameraman/-vrouw ten behoeve van het vastleggen van de thuiswedstrijden van het 1e elftal. We beschikken over eigen camera's. Na het vastleggen van de wedstrijd op zaterdag maak je vervolgens een samenvatting, die op vv Spijkenisse TV wordt gezet. We zijn op zoek naar een enthousiast persoon met een passie voor filmen, die bij thuiswedstrijden van het 1e elftal de wedstrijd wil vastleggen en een samenvatting wil maken. Wil jij ervaring opdoen als cameraman/-vrouw of ben jij al bekend met wedstrijden vastleggen, neem dan contact op met Sven Tilleman (communicatie@vvspijkenisse.nl) of reageer via de button op deze pagina.

  Stewards
  Ook in de Vierde Divisie is het aanwezig zijn van stewards een vereiste.

  Een steward is een vertegenwoordiger van de club die zich onder andere bezig houdt met het gastheer(vrouw)schap en het zorgen dat de wedstrijden van het eerste elftal probleemloos en veilig verlopen. Bij elke wedstrijd moeten er minimaal 5 stewards aanwezig zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deze taak tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal willen vervullen.

  Wilt u deel uitmaken van deze groep? Reageer dan via de button op deze pagina. Meer info bij veiligheidscoördinator Jurgen Zwaans (06-26464094).