VACATURES intern

In het verenigingsleven ontstaat steeds meer het principe dat mensen "de sport consumeren". "Alles is toch geregeld als ik contributie betaal?"

Wij streven naar een vereniging waarin een ieder zijn steentje bijdraagt. Wij zijn op zoek naar leden zoals jij. Heb jij zin om ons team te versterken? Wil je iets anders voor jouw club betekenen, neem dan contact op met 1 van de bestuursleden.

Hoofd Jeugdopleiding

Het bestuur wil graag het huidige technische beleid voortzetten en verder uitbouwen en is daarom op zoek naar een hoofd jeugdopleiding om hieraan leiding te geven. De hoofd jeugdopleiding zal verantwoordelijk zijn voor het gehele technische beleid binnen de jeugdafdeling waarbij het accent zal liggen op de jeugdopleiding en zal het beleid uitvoeren in samenspraak met de technische commissie van de jeugdafdeling. Lees verder...

Stadionspeaker

In verband met een nieuwe baan, zal onze huidige speaker Arthur van Houten het komende seizoen helaas niet iedere thuiswedstrijd aanwezig kunnen zijn. Wij zijn daarom op zoek naar iemand die samen met Arthur deze rol wil gaan vervullen. Een draaiboek is aanwezig voor elke thuiswedstrijd.

Wil je ervaring op doen als speaker bij voetbalwedstrijden, neem dan contact op met bestuurslid Communicatie; Dennis Groenenboom, communicatie@vvspijkenisse.nl.

Voor vragen kun je terecht bij Arthur van Houten. Telefoonnummer 06-46404746 of mail naar ae.vanhouten@chello.nl

Kassieres

Voor de thuiswedstrijden van het eerste zijn wij op zoek naar 2 dames/meisjes, heren/jongens die tegen een kleine vergoeding gedurende ± 1½ uur de kassa willen bezetten. Neem voor meer informatie contact op met Imke van Dommele; im.vandommele@vvspijkenisse.nl

Trainer Jo11

Om in de toekomst de doorstroming van de jeugd te continueren, is er een gedegen jeugdopleiding met goede jeugdtrainers nodig.
Dat de jeugdopleiding v.v. Spijkenisse stappen maakt, blijkt uit dit seizoen. De vereniging heeft van de KNVB de status van Regionale Jeugdopleiding gekregen.

In de organisatie van de jeugdopleiding is er een vacature voor een trainer/coach voor jongens onder 11. Neem contact op met het hoofd onderbouw Jeroen Bossche; hoofdonderbouw@vvspijkenisse.nl

Stewards

Ook in de hoofdklasse is het aanwezig zijn van stewards een vereiste.

Een steward is een vertegenwoordiger van de club die zich onder andere bezig houdt met het gastheer(vrouw)schap en het zorgen dat de wedstrijden van het eerste elftal probleemloos en veilig verlopen. Bij elke wedstrijd moeten er minimaal 5 stewards aanwezig zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deze taak tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal willen vervullen.

Wilt u deel uitmaken van deze groep dan kunt u zich opgeven bij de veiligheidscoördinator Jurgen Zwaans (06-26464094)  of bij Imke van Dommele: im.vandommele@vvspijkenisse.nl

Sportfotograaf

Ben jij een gepassioneerde  (aankomend) fotograaf die zich graag wil mengen in een bewegelijk team en een geweldige sportieve uitdaging niet uit de weg gaat? Word dan onze sportfotograaf van het 1e team en maak bij elke thuiswedstrijd prachtige foto’s (uitwedstrijden optioneel).

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met bestuurslid Communicatie; Dennis Groenenboom, communicatie@vvspijkenisse.nl.

Gastvrouw of gastheer

Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons op de zaterdagen willen assisteren en willen fungeren als gastvrouw of gastheer bij het wedstrijdsecretariaat ten behoeve van onze bezoekende teams.

Meer informatie bij bestuurslid jeugd Hans Brekelmans, hans.brekelmans@vvspijkenisse.nl

THE JAGGER CASINO
Estron Group
Life & Finance
Voskamp
Shops United
Sanisale
ING
Allport Industrial and Martime Supllies B.V.
Keuken sale
Rulewave
Ringelberg
365 Wonen
Prosel Nederland B.V. – Rotterdam
Montaza Personeelsdiensten B.V. – Spijkenisse
KluppsSportwear
Kippie Spijkenisse
JUMBO
Gutteling
Cafe Johan
Hugo Trumpy
De Hypotheker - Spijkenisse
Maers Groep
Karsten Installatie
M Point
Rijnland
Watertuin Spijkenisse
Sport 2000 Spijkenisse
Zorbra De griek
Orient
Vlierodam B.V.
Studio New Media
DrieKleur
Oosterman Hoveniers
Specsavers Spijkenisse
Planten & Zo
OrthoSpijkenisse – Krajenbrink
Bakro Transport
Hoogenboom
Olijf
ECP tegelwerken
Containermaat
ABS
Ouwerkerk
Pappagallo
Newes
Onego
GSM Reparatie Centra
Stoer
Smith
Mr. P. Smit Advocaat
Pol Rotterdam
Van der Ent Top Mover
MA de Vries Exploitatiemaatschappij
Autoverhuur v.d. Sluijs
VHC
Zpress
Auto Storm
Stender Project Support BV
Spijkkapel