• Met trots kondigen we aan dat vijf spelers uit de Spijkenisse Academy volgend seizoen de overstap maken naar een Betaald Voetbal Organisatie (BVO).

    Mitchel Vijfvinkel gaat zijn carrière voortzetten bij Feyenoord, terwijl Delano Schop, Riley Moerland en Keanu de overstap maken naar FC Dordrecht. Rens Roukema sluit zich aan bij Excelsior.

    Deze spelers hebben bij Voetbalvereniging Spijkenisse laten zien wat ze in huis hebben en hebben zich zeer goed ontwikkeld. We zijn dan ook ontzettend trots op hun prestaties. Vrijdag 31 mei hebben we een bijzondere afscheidsavond georganiseerd voor deze spelers en hun familie. De spelers werden door de Hoofd Jeugdopleiding en hun trainer(s) in het zonnetje gezet. Na een dankwoord kregen de jongens een mooi aandenken: het mooie Spijkenisse-shirt voorzien van naam en rugnummer.

    We wensen hen heel veel succes in hun verdere carrière en hopen dat ze blijven groeien en schitteren in hun nieuwe teams. We zullen hun verrichtingen met veel interesse blijven volgen en hebben er alle vertrouwen in dat ze een mooie toekomst tegemoet gaan.

    Veel succes, jongens!