• Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,

  Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en het is tijd om de voorlopige indelingen van de jeugdteams voor het seizoen 2024/2025 bekend te maken. Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie betrokkenheid bij Voetbalvereniging Spijkenisse en we kijken ernaar uit om samen weer een geweldig seizoen te beleven!

   

  Indelingen
  We willen je vragen om eerst de begeleidende brief te lezen en daarna de indelingen te bekijken!

  Begeleidende brief: klik hier
  Voorlopige indelingen: klik hier (versie 01-07-2024)

  We zijn ervan overtuigd dat elk team vol potentie zit en dat jullie met veel enthousiasme en inzet samen mooie prestaties zullen neerzetten. Voor de ouders en verzorgers van onze jeugdspelers: bedankt voor jullie voortdurende steun en aanmoediging langs de zijlijn.

  Niet zichtbare leden
  We willen echter benadrukken dat sommige spelers mogelijk niet zichtbaar zijn in het indelingendocument vanwege administratieve redenen. Wees gerust, deze spelers zijn wel degelijk ingedeeld in een team. We verzoeken (de ouders/verzorgers van) de niet zichtbare leden zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via e-mail: communicatie@vvspijkenisse.nl. We staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig.

  Teams zonder trainer
  Zoals je in het indelingendocument kan zien, zijn er op dit moment teams die geen trainer hebben. Bij Voetbalvereniging Spijkenisse kunnen wij alleen een team handhaven als er begeleiding wordt geboden aan onze jeugdleden. Als deze teams geen trainer hebben voor de eerste officiƫle wedstrijd, zijn we helaas genoodzaakt het team op te heffen.
  Aanmelden als trainer? Of misschien een andere vacature bij ons? Klik hier!

  Laten we er samen een fantastisch seizoen van maken!

  Met sportieve groet,

  Jeugdcommissie Voetbalvereniging Spijkenisse

  Indelingen Jeugdvoetbal 2023/2024