• Het WK Voetbal 2022 in Qatar staat voor de deur. Voetbalvereniging Spijkenisse organiseert een eigen WK Poule.

Denk jij dat je genoeg van voetbal weet om hoge ogen te kunnen gooien? Doe dan mee!

1. Meld je aan via deze link
    2. Je ontvangt een betalingsverzoek of persoonlijk bericht om het inschrijfgeld van € 10,00 te betalen
    3. Na betaling ontvang je de link naar onze Scorito subleague. Maak een account aan of gebruik een bestaand account om mee te doen.

Goed om te weten
    - Alleen leden vanaf 18 jaar mogen meedoen. Helaas kunnen wij het meedoen van derden niet faciliteren.
    - Een groot deel van de opbrengst komt ten goede van onze jeugd.
    - De prijzen zijn voorafgaand aan het toernooi nog geheim en worden later bekend gemaakt.
    - De deadline: Zondag 20 november 2022 om 17:00. Meld je dus tijdig aan  voor 19 november 2022 23:59.