• Voetbalvereniging Spijkenisse is een vereniging met circa 750 jeugdleden en is Academy partner van Feyenoord. De jeugdopleiding is gecertificeerd als Regionale Jeugdopleiding. De jeugdselectieteams (Academy) spelen op divisie niveau. Momenteel spelen 140 jeugdspelers in de jeugdopleiding.

    Door het vertrek van de huidige Hoofd Jeugdopleiding is deze vacature ontstaan voor het nieuwe seizoen. Het bestuur gaat graag in gesprek met belangstellenden voor deze functie.

    De HJO zal verantwoordelijk zijn voor het gehele technische beleid binnen de jeugdafdeling waarbij het accent zal liggen op de jeugdopleiding. Het beleid zal worden uitgevoerd in samenspraak met de Technische jeugdcommissie. Belangrijkste taken: sparringspartner voor de selectietrainers, 'train-de-trainer'-principe vanuit het beleidsplan waarbinnen de voetbalvisie is weergegeven, zorgdragen voor begeleiding O17/O19 richting senioren-selectie.

    De Hoofd Jeugdopleiding zal moeten beschikken over goede communicatieve, leidinggevende en organisatorische capaciteiten en dient in bezit te zijn van minimaal UEFA B-jeugd en/of HO-A. De voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio. De intentie is om een langere periode deze functie te vervullen.

    Kandidaten kunnen hun motivatiebrief en cv mailen naar jeugdvoorzitter@vvspijkenisse.nl.