• Op zaterdag 2 december komt XerxesDZB op bezoek.

  XerxesDZB kent tot nu toe een prima seizoen en is terug te vinden op de derde plek van de ranglijst. Alleen Sparta (AV) en Spijkenisse staan er beter voor.
  Bij XerxesDZB speelt een oude bekende! Marvin van der Pluijm, jarenlang actief geweest in het groen-wit, is tegenwoordig in het blauw-wit te bewonderen.

  Spijkenisse pakte afgelopen zaterdag de volle buit in de derby tegen Zuidland. De broedertwist tussen Morris en Kai de Hoog eindigde in 1-3. Spijkenisse staat stevig aan kop en zal er alles aan doen om dit zo te houden.

  Na afloop van de wedstrijd zorgt het DJ-Duo W&G voor Hollandse Hits!
  De Hollandse avond vindt plaats in de kantine.

  XerxesDZB op bezoek en Hollandse avond in de kantine

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Spijkenisse - XerxesDZB
  Zaterdag 2 december 2023
  14:30
  Sportpark Jaap Riedijk, Spijkenisse

  Balsponsoren
  De wedstrijdbal wordt aangeboden door MAERS GROEP en Bakro Transport.

  Schoonmaak- Glas- en Gevelreinigingsbedrijf MAERS GROEP kan buigen op een ruime ervaring in schoonmaakdiensten. Met enthousiaste en goed opgeleide collega’s staan zij klaar voor al uw schoonmaakwensen.

   

   

   

   

   

  Bakro International Transport Ltd is in 1986 opgericht. Hun belangrijkste functie was en is nog steeds het transporteren van goederen via de ferry in Rotterdam naar de UK. Met de jarenlange ervaring van hunkantoren in Milton Keynes, Felixstowe en in Spijkenisse is hun kennis ruimschoots aanwezig om hen als specialisten te zien voor het vervoer van en naar en door de UK.